مردم اطريش در هفته آينده در يک رفراندوم شرکت ميکنند و براي قطع دست مذهب و کليسا از دولت و آموزش و پرورش و استفاده از اموال عمومي راي ميدهند!
از روز دوشنبه هفته آينده در کشور اطريش به همت پنج سازمان آتيست و از جمله نهاد اکس مسلم٬ يک رفراندوم برگزار ميشود که در آن مردم به اين خواستها راي ميدهند.
براي ملغي کردن امکانات ويژه براي کليسا
براي تحميل و جا انداختن جدايي کامل مذهب از دولت
براي قطع شدن کمکهاي مالي و امکانات بسيار زياد براي کليسا
براي يک قانون اساسي که در آن آگاهگري در مورد سو استفاده کليسا و جنايت و جرائم کليسا جزو وظايف دولت باشد. از مردم دعوت ميشود در اين رفراندوم که در فاصله ۱۵ تا ۲۲ آپريل برگزار ميشود شرکت کنند.
اگر ۱۰۰ هزار نفر در اين رفراندوم راي مثبت بدهند دولت اطريش موظف است اين حواستها را وارد قانون کند و موقعيت ويژه کليسا را رسما ملغي کند. براي اينکه يک موضوع در دستور رفراندوم قرار گيرد بايد هشت هزار نفر راي به برگزاري رفراندوم بدهند و اين تعداد راي در اطريش داده شده و دولت موظف است رفراندوم را برگزار کند.
پنج سازمان آتئيست تلاش کننده براي انجام رفراندوم عبارتند از: سازمان آزاد انديشان اطريش٬ بنياد جردانو برونو- اطريش٬ سازمان اکس مسلم در اطريش و نهاد "مذهب امر خصوصي افراد است" و همچنين سازمان اسيب ديدگان از خشونت کليسا
کليسا در اطريش از دوران قرون وسطي امکانات زيادي را غصب کرده که امروز نيز اوضاع بر همان منوال قبلي است. اين موقعيت ويژه و اين سو استفاده کليسا ابدا قابل توجيه نيست. مثلا هر سال
کليسا ميليونها يورو از ماليات مردم را تصاحب ميکند ٬ تعمير کليساها و يا مراکز وابسته به کليسا و انواع مدارس و مهد کودک و امکانات بسياري که کليسا دارد٬ درامد زيادي را مي بلعد و عجيب است که هر مورد شکايت از سو استفاده و ريخت و پاش در کليسا را نه يک نهاد مستقل و بي طرف رسيدگي به شکايات ٬ بلکه کميسيون وابسته به خود کليسا بررسي ميکند که در همه موارد اين شکايات را ماستمالي ميکنند . در حاليکه مردم اطريش زير فشار رياضت اقتصادي جانشان به لب رسيده ٬ کليسا از امکانات مالي فراوان برخوردار است و ميلياردها يورو پول ميگيرد و حتي به زور از تلويزيون رسمي وقت گرفته تا خرافات و عقب ماندگيها را رسما تبليغ کند. کليسا در اطريش
ساليانه ٣.۸ ميليارد يورو سوبسيد ميگيرد.
اين موقعيت ويژه را در اطريش به مذاهب ديگر هم ميدهند و با اين کمکهاي مالي و ريختن پول و امکانات زير پاي مرتجعين و مذاهب مختلف ادعا ميکنند که عدالت را رعايت ميکنند. سوال اينست که ميليونها نفر بي خدا و لامذهب که به نيروي ماورا طبيعه اعتقاد ندارند چرا اصلا به حساب نمي آيند و سوال اينست چرا پول مردم که بايد صرف زندگي بهتر آنها شود زير دست و پاي مرتجعين و مذاهب حيف و ميل ميشود؟ به اين اوضاع بايد خاتمه داد و آنهم با نيروي مردم.
اطلاعات بيشتر در اين مورد:
مطرح شدن اين رفراندوم مباحث زيادي را در رسانه هاي اطريش دامن زده و تلويزيون سراسري اطريش چند روز قبل در مورد پيشروي آتئيست ها و آتئيسم نوين حرف زد که خلاصه اي از آنرا در اينجا براي اطلاع عموم منتشر ميکنيم.
پيشروي آتئيسم نوين
آتئيست ها بيش از پيش خود را در جامعه مطرح ميکنند تحرک آنها دلايل متعددي دارد آنها خواهان جامعه لايئسيته و آزادي کامل انتقاد به مذاهب هستند.
اين نميتواند درست باشد که کساني که در جهان بيني خود از منطق و علم و بررسي تجربه و تحقيق دست کشيده اند٬ يک حق ويژه نيز داشته باشند و قانون و مقررات اين دنيايي و اجتماعي در مورد آنها مراعات نشود. اينرا گونتر پاوول ميگويد که از رفراندوم عليه حق ويژه کليسا دفاع ميکند به همراه ۵۰ نفر ديگر اعضاي يک کميته اين کاباراتيست معروف اطريشي ميگويد رابطه بين دولت اطريش و کليسا بايد قطع شود. کليسا نبايد بيش از اين از دولت پول و امکانات و سوبسيد بگيرد.
بي خدايان و آتئيست ها در حال پيشروي
دانشمندان و متفکرين و اقتصاد دانان و روشنفکران همه باهم يک نهاد عليه حق ويژه کليسا درست کرده اند. اگر چه مدافعين و فعالين اين حرکت از طبقات مختلف اجتماعي هستند ولي اکثر اينها لامذهب و يا لاادري هستند نگاهي مي اندازيم به گروههاي که اين کار را ميکنند.
موضوع آتئيسم نوين
رفراندوم عليه حق ويژه کليسا را ميتوان نتيجه يک آتئيسم قوي دانست که در سالهاي اخير در جامعه جا باز کرده است . صفت نوين به اين معنا مطرح ميشود که اين جديد است و فوق العاده رو به گسترش. والا که بي خدايي و لاادريگري موضوعاتي تاريخي و قديمي هستند.
بي خدايي و لاادريگري
آتئيستها وجود خدا را نفي ميکنند. لا ادريها ميگويند امکان اثبات و يا عدم اثبات خدا فعلا نيست . „
در ده سال گذشته به آمار بي خدايان بسيار افزوده شده و بويژه دانشمندان علوم طبيعي به اين امر کمک کرده اند.
Richard Dawkin auf Anti-Papst-Kampagne
ريچارد داوکينز يکي از کساني است که به جنبش لامذهبي در دنيا کمک فراواني کرده است. او فقط کتاب نمي نويسد او اعتراض ميکند و در ميتينگها حضور دارد. مثلا در ميتينگ عليه حضور پاپ در لندن .
در سال ۲۰۰۶ در رسانه ها بتدريج در توضيح نقد به مذهب کلمه اتئيسم نوين مطرح شد.
در اين نگرش همه جا مذهب ارتجاعي و مضر است و بر خلاف مذهب هميشه اتئيسم نماينده و بيانگر يک روح تندرست و نا وابسته و مستقل و يک روان سالم است. داوکينز يک از رهبران آتئيسم نوين اينرا مينويسد.
براي دانشمندان علوم طبيعي علم مهمترين منبع توضيح وقايع است. يکي از چهره هاي معروف آتئسيم نوين در آلمان ميشاييل اشميت سالمون است. فيلسوف و نويسنده و متفکري که او هم در کتابهايش از آتئسيم نوين حرف ميزند.
Buskampagne Atheisten Deutschland
آتيست هاي آلماني در سال ۲۰۰۹ با يک اتوبوس در کشور مي گشتند و تبليغ ميکردند.
يکي از مسائلي که به آن توجه ميشود در المان و اطريش اينست که از دهه ها قبل همواره به آمار ترک کنندگان مذهب افزوده شده است. در آماري که در کشور آلمان و اطريش منتشر شده در دو دهه اخير ميليونها نفر آتئيست شده اند.
سرشماري در سال ۲۰۰۱ يک ميليون نفر در اطريش بي خدا را نشان داده اين امار در ۱۲ سال گذشته خيلي تغيير کرده . هيچ چيز بهتر از موسسه گالوپ واقعيت را نشان نميدهد. از هزار نفراطريشي اين موسسه سوال کرده و در نهايت اعلام کرد که ۴۲ درصد خود را مذهبي و ۴٣ در صد خود راغير مذهبي اعلام کرده اند و اينها خود را آتئيست هايي ميدانند که بعد از تفکر زياد تصميم گرفته اند از مذهب روي برگردانند.
بي دليل نيست که در اين سالها فعاليت آتئيست ها بيشتر و پر سر و صداتر شده است. سر و صداي آتئيست ها چه فيزيکدان و يا دانشمند و يا فعال سازمانهاي بي خدا و لامذهب بسيار بيشتر شده است.
" الم" در اطريش نه فقط مسئول شوراي بي خدايان است. او در عين حال سخنگوي جردانو برونو هم هست. اين بنيادي است که در سال ۲۰۰۴ از طرف هربرت اشتفن در آلمان تاسيس شد. هربرت اشتفن يک سرمايه دار آلماني بود که کارخانه مبل سازي داشت و سپس آتئيست شد و ثروتش را در مبارزه با مذهب بکار برد. جردانو برونو يک سايت نيز دارد به اسم سايت هومانيستهاي آلماني و متفکر اين جريان ميشاييل اشميت سالمون است.
در اطريش بي خدايان کسي مثل هربرت اشتفن ندارند ولي گروههاي مختلف و متعددي هستند که فعاليت ميکنند و نود مذاهب و بويژه کليسا را در دستور کار دارند.
از جمله فعاليتهاي اين اتئيست ها در اطريش اينست که يکسال است که عليه وقت ويژه کليسا در تلويزيون سراسري اطريش براي اجراي مراسم مذهبي و يا سخنراني مذهبي به دادگاه عالي شکايت کرده اند.
رفراندوم عليه موقعيت و جايگاه ويژه کليسا در اطريش را بايد يک تست دانست. بايد ديد آيا آتئسيت ها ميتوانند در اين رفراندوم ۱۰۰ هزار راي براي بستن دست و پاي کليسا جمع کنند ؟
شوراي مرکزي اکس مسلم – آلمان اميدوار است که در اين نظر سنجي مردم اطريش فعالانه حضور يافته و يک گام بزرگ در پس راندن مذهب و کليسا به جلو بردارند.
شوراي مرکزي اکس مسلم- آلمان
stopstonningnow.com
notonemoreexecution.org
ex-muslime.de
notonemoreexecution.org
ex-muslime.de
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر